Praatje Podcast op de Button-Bashersdag 2016!

Johan en Sven waren aanwezig op de Button-Bashersdag 2016. Een dag opgezet door het grootste en gezelligste retrogameforum van Nederland, namelijk Button-Bashers.

Hele gave plek
Sinds 2014 organiseert Button-Bashers een ledendag. Nouja leden, ook introducees zijn meer dan welkom. En dat toont direct de laagdrempelige en warme sfeer die het forum heeft; iedereen is welkom. De Button-Bashersdag 2016 vond plaats bij Awesomspace in Utrecht. Wat een gave plek is dat zeg!

Mini-podcast
Tijdens deze dag hebben Johan en Sven zich prima vermaakt, vele games gespeeld en diverse opnames gemaakt. Deze opnames willen we graag met jou delen. Gedurende de maand september, zullen er daarom elke week opnames van deze dag verschijnen in mini-podcast-format. Een lekker snack voor tussendoor. We hebben onder andere onze trouwe luister Peter (Galious) geinterviewd. Hij won het Street Fighter II Toernooi dat er georganiseerd werd.  Verder hebben we de 3 mannen achter Button-Bashers (Niels, Mike en Steef) aan de tand gevoeld. En maakte we verder een sfeerimpressie van de locatie, de dag en het Street Fighter II Toernooi.

Benieuwd hoe deze dag was? En kan Sven of Johan eigen wel een potje Button-Bashers en komen ze ver in het Street Fighter II Toernooi? Luister snel naar de komende mini-podcasts!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*