Praatje Podcast zoekt muzikanten!

Sven en Johan hebben iets met muziek. Zoals zoveel mensen uiteraard. Maar waar vele prefereren om slechts naar muziek te luisteren, besloten Sven en Johan al op vroegere leeftijd zelf te experimenteren met het maken van muziek. Met FastTracker wel te verstaan. Het was een uitdaging om een fijne beat te produceren met alle mogelijkheden en (vele) beperkingen die het programma je oplegde. Sven en Johan hebben er zelfs drie albums uit weten te poepen.

Naast Sven en Johan was ook Frank Buschman zeer actief met FastTracker in die periode. Frank zal dan ook wederom aanschuiven (was ook speciale gast tijdens aflevering 2 over de toekomst van de elektrische auto).

Alle drie de mannen hebben de uitdaging gekregen om die muzikale genialiteit weer te laten ‘shinen’ en iets van een muziekje te maken. Hetzij met FastTracker of op een hele eigen wijze. Sven gaat aan de slag met Garageband van Apple.

Maar naast onze eigen werkjes en het mijmeren naar die goede oude tijd, zijn we op zoek naar jou!

Muzikanten verzamelt u!
Voor aflevering 7 van Praatje Podcast zijn we opzoek naar mensen die zelf muziek maken of hebben gemaakt. Het niveau (voor de fun of (semi)professioneel) maakt hierbij niks uit. Creativiteit is tof en moeten we altijd stimuleren en motiveren.

Dus deel je creaties en verhalen met ons. We zouden het natuurlijk supergaaf vinden als je ons een nummer opstuurt dat je gemaakt hebt, onderbouwd met jouw verhaal. Alle inzendingen gaan we uitgebreid behandelen en beluisteren. Stuur daarom je nummer/creatie met verhaal naar info@praatjepodcast.nl

Input kun je opsturen tot uiterlijk maandag 21 Maart.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*