Volg ons, waardeer ons, recenseer ons…. aub :)

Praatje podcast is ‘up-and-running’! Nu de pilotaflevering online staat en de website z’n vorm heeft gevonden, is het tijd om het ‘praatje podcast evangelie’ te verkondigen. Jij kan ons daarbij helpen.

Volg ons
Het plan is om de wereld stapje voor stapje te veroveren. Nouja, het is leuk als steeds meer mensen ons ontdekken en ons gaan volgen. Niet fysiek uiteraard (dat is toch een beetje eng zo de hele dag mensen achter je aan hebben lopen) maar ‘digitaal’. Door je te abonneren op iTunes, YouTube en Soundcloud, ben je ervan verzekerd dat je de nieuwste afleveringen als eerste beschikbaar krijgt.

Op de startpagina van onze website, vind je in het zij-menu (op je smartphone onderaan de pagina) het onderdeel ‘Volg ons!’. Met slechts een druk op de knop, word je naar iTunes, YouTube of Soundcloud geleid.

Laat een recensie achter
Om steeds beter vindbaar te worden in iTunes, zou het ontzettend helpen als je een recensie schrijft en ons waardeert. Hiermee komt het ‘Praatje Podcast imperium’ steeds dichterbij. Het zorgt er in ieder geval voor dat onze podcast hoger in de ranglijstjes komt te staan en daardoor voor een groter publiek zichtbaar wordt.

Spread the word
Heb je hier allemaal geen zin in, of geen energie voor, geen probleem. Laat het woord Praatje Podcast dan gewoon eens vallen in een gesprek. Dus ben je op die ene saaie verjaardag en iemand vraagt je of je nog een glaasje ranja wilt, zeg jij: Graag, maar dan wel Praatje Podcast. Huh? Verwarring alom, maar dat zaadje is geplant. 🙂

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*