#33 | Ask us anything (met Michael Bunschoten van Button Bashers)

Wat doe je als je hooggeacht bezoek krijgt uit Enschede en het ook nog eens lekker weer is? Dan ga je natuurlijk in de tuin een podcast opnemen Ên zet je gelijkertijd de barbecue aan. In deze aflevering gaan we samen met Michael Bunschoten (een van de grote mannen achter Button Bashers) alle vragen die luisteraars ons hebben gesteld beantwoorden. Verder heeft Michael een gameprofiel gemaakt van zowel Johan als Sven en verrast Sven de mannen met een 15 vragen-shoot-out en een bacon bom!

Dat de mannen elkaar van alles te vertellen en te vragen hebben blijkt wel uit de lengte van deze aflevering: ruim 4,5 uur! Ga zitten, geniet van je glaasje cola en droom weg bij deze monsteraflevering.

Readers Comments (2)

 1. Gaaf zeg, ik vind het bijzonder hoe jullie dit bij elkaar praten op een interessante, slimme en scherpe manier. Ik mis wel (weer…) iets meer info over de gebruikte audio 🙂 (ik vind het wederom mooi gekozen tracks) –

  • Ha die Bas!

   Bedankt voor je reactie. Interessant, slim en scherp, wat een superlatieven man! Zo zou ik Frenkie de Jong of Johan Cruijf omschrijven.

   Ten aanzien van de muziek, ik beloof je dat ik dit vanaf nu erbij ga zetten. Ze komen allemaal van free music archive. Daar kan je muziek downloaden en gebruiken voor dit soort doeleinde.

   Luister je al lang naar praatje podcast? (Update: ik zie dat je de vraag al eens gesteld heb 😉 )Zorg dat je de komende reguliere aflevering zeker luistert, dan gaan we deze reactie van jou behandelen 😄.

   Groeten van Sven (en Johan!)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*