#34 | De generatiekloof

Je loopt niets vermoedend door het prachtige landschap dat je jouw leven noemt. Je snapt alles en (bijna) iedereen om je heen, maar zonder dat je het doorhebt, sta je ineens aan de rand van een steeds groter wordende kloof. Je kijkt naar voren en kunt nog net de overkant van de kloof zien. Maar de kloof lijkt zich te verschuiven buiten jouw gezichtsveld. Je draait je om en mensen (veelal jonger dan jij) beginnen ineens een andere taal te spreken. Gedragingen passen niet meer bij die van jou en het lijkt wel of de wereld langzaam gek begint te worden. Welkom bij jouw generatiekloof.

In deze aflevering van ruim 3 uur, nemen Johan en Sven je mee in de krochten van hun ziel als het aankomt op hun ervaringen met de/hun generatiekloof. Om niet te veel in elkaars straatje te praten (de mannen zijn immers van dezelfde generatie) hebben ze de hulp ingeschakeld van Jan (het broertje van Johan). Jan is een stuk jonger, valt onder een andere generatie en kijkt anders tegen het leven aan. Gezamenlijk wordt de generatiekloof uiteen gezet en heeft Sven er een heuse quiz bij gemaakt.

Verder bespreken de mannen veel games, is leuke praatjes voor op een feestje terug én roept Johan een nieuwe rubriek in het leven!

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*