Praatje Actueel: Nintendo Switch / IT

Omdat we maandelijks een podcast opnemen en een aantal afleveringen vooruit opnemen, worden we tijdens sommige gesprekken en in sommige rubrieken ingehaald door de tijd. Dat merk je dan op het moment dat de podcast online komt.

Hier willen we wat mee. Daarvoor laten dit proefballonetje op, genaamd: PRAATJE ACTUEEL.

Wat is Praatje Actueel?
Praatje Actueel is net als Praatje Podcast een podcast die alle kanten op schiet, maar dan slecht 10 tot 20 minuten duurt. En de content is veelal actueler. Hierdoor kunnen we sneller inspelen op actualiteiten die ons bezighouden, of waar wij wat van moeten vinden.

Verdwijnt Praatje Podcast?
NEEEEE! Absoluut niet. Praatje Podcast is rollin! Daar blijven we met passie meer doorgaan. Zie Praatje Actueel dan ook als (zoals Johan het zo mooi omschrijft) als een tussendoortje een soort snack.

Moet ik me nu opnieuw abonneren op deze podcast?
Nee, we zullen deze afleveringen gewoon publiceren op het platform waar ook de afleveringen van Praatje Podcast beschikbaar zijn of waar je reeds op geabonneerd bent.

Praatje Actueel: Nintendo Switch en IT
In deze eerste aflevering van Praatje Actueel, praten Johan en Sven even bij over de start van de Nintendo Switch. Een hit of en miss? Daarnaast hebben de mannen beide een jeugdtrauma van de verfilming van Stephen King’s IT. En wat denk je? Jeugdtrauma’s herleven, want dit jaar komt er een remake van de film uit. Brrrr clowns!

Manier om te beluisteren:

Download MP3

Soundcloud

iTunes

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*