Praatje Actueel: Alchemie / tandenpoetsen nieuwe stijl / heelal ontdekken / stille film / piraatje spelen

In deze uitgebreide Praatje Actueel bespreken Johan en Sven de film Full Metal Alchemist, heeft Sven een prachtig futuristische tandenborstel uit Amerika, verover Johan het universum, is Sven stil door de film Mute en wil Johan piraatje spelen dankzij de serie Black Sails.

Informatie:
Host: Sven
Co-Host: Johan
Lengte aflevering: 1:20:00
Datum: 26-06-2018

Deze aflevering is ook te beluisteren via:

 

Full Metal Alchemist: Alles moet in balans zijn

https://www.imdb.com/title/tt5607028

Hoe klinkt dit als plotline: Als klein jongetje ga je samen met je broertje je overleden moeder weer tot leven wekken. Dit is het uitgangspunt van Full Metal Alchemist. Johan heeft de filmversie van deze Japanse animeserie gezien. Vol verwondering neemt hij de luisteraars mee in de wereld van alchemie.

Quip: De tandenborstel die Apple nooit heeft gemaakt

https://www.getquip.com

Ken je dat gevoel dat je ergens een idee, product of verhaal oppikt en je gelijkt ‘hooked’ bent? Dit geldt voor Sven en zijn nieuwe tandenborstel. Een zeer intelligente tandenborstel uit Amerika wel te verstaan!

Stellaris: Ontdek het universum

https://www.paradoxplaza.com/stellaris

Johan heeft al zo weinig tijd in zijn leven. Dus heeft ie besloten te beginnen met het spel Stellaris. Met andere (tegen)spelers ontdek je het universum waarbij je planeten kunt claimen, en interstellaire oorlog kunt voeren.

Mute: Stille barman stelt teleur

https://www.imdb.com/title/tt1464763

Sven is fan van Duncan Jones. je weet wel, de zoon van wijlen David Bowie. Vooral de film Moon en Source Code maakte indruk. Na het mislukte World of Warcraft is het dan nu tijd voor de Netflix Original film: Mute.

Black Sails: Assassin’s Creed: Black Flag the serie

https://www.imdb.com/title/tt2375692

In de ban van piraatje spelen, dat is Johan. Hij heeft zich enorm vermaakt met de game Assassin’s Creed: Black Flag. En toen was daar ineens de serie Black Sails. Een serie over piraten in de Cariben die met boten de omgeving onveilig maakt. Klinkt als een recept voor de overwinning.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*