Praatje Actueel: Stofzuigers / echte hamburgers / God of War / Boundary Break

God of Podcast, zo zou je Praatje Actueel kunnen noemen. Of anders de beste podcast in de kamer waar hij wordt opgenomen. Wauw, wat een superlatieven. Mag jij raden wie van de mannen welke uitspraak deed.

In deze aflevering van Praatje Actueel gaat het over stofzuigers, hamburgers, God of War en Boundary Break.

Informatie:
Host: Sven
Co-Host: Johan
Lengte aflevering: 0:44:18
Datum: 13-07-2018

Deze aflevering is ook te beluisteren via:

Dyson: Dit zuigt!
Johan is dan eindelijk om. Nou ja, nu nog een product van Apple kopen en dan is hij echt om. Maar laten we het dan zo stellen: De ‘Apple onder de stofzuigers’ heeft inmiddels zijn intreden gedaan in huize Johan. En zoals een goede Johan betaamt wordt dit met veel elan besproken.

We love burgers
Verse hamburgers wat kunnen die toch lekker zijn. Niet die kleine schijfjes die je vindt tussen het broodje dat je bij de McDonalds koopt, maar echte verse zelf gemalen en gemaakte hamburgers van de BBQ. Sven neemt de Johan en de luisteraars mee in de wereld van de echte verse 200 gram wegende hamburger

Oh My God of War!
Een man met z’n zoon op avontuur. Bij Sven betekent dit het verschonen van de luier van Abel of samen kruipend door het gras in de achtertuin. Bij Johan betekent dit Kratos en zijn zoon die samen monsters verslaan. Johan heeft goede herinneringen aan het spelen van God of War en deelt deze met ons.

Grensverleggende uitleg
Sven is in de ban van Death Stranding. Je weet wel, dé aankomende (wanneer weet niemand) spirituele opvolger op Silent Hill en Metal Gear Solid (denkt Sven) van Hideo Kojima. Daarvoor bekijkt het heel veel video’s op YouTube om de lore, theorieen en verhalen achter deze ‘game to be’ op te slurpen. Door het bekijken van die video’s kwam YouTube ineens met een suggestie, namelijk het YouTube kanaal Boundary Break. Sven vertelt wat het is en vooral waarom het zo tof is.

Ga hier naar het YouTube-kanaal van Boundary Break

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*