Bonus Podcast: BBQ en PlayStation VR

Wat is er leuker dan met je vrienden de nieuwe PlayStation VR uitgebreid te testen? Nou, samen met je vrienden uitgebreid barbecuen, lekker drinken en dan de nieuwe PlayStation VR uitgebreid te testen! Of Bas, Frank en Sven net zo onder de indruk zijn van PSVR als van het lekkere vlees van de bbq, hoor je in deze bonusaflevering!

Informatie:
Host: Sven
Co-Host: Frank, Bas en Sven
Lengte aflevering: 1.19.00
Datum: 18 november 2016

Processed with MOLDIV

Bas en Sven zijn bij Frank voor de periodieke barbecue en voor het spelen met de PlayStation VR die Frank gekocht heeft. Frank (bekend van de aflevering over de toekomst van de elektrische auto en de aflevering over zelf muziek maken ) is groot liefhebber van gadgets. Je kunt hem met recht een ‘early adopter’ noemen. Hij heeft de PSVR gepreorderd en kreeg deze op launch day binnen.

Bas is net als Frank een goede vriend van Sven. De drie kennen elkaar al bijna 20 jaar. Om de zoveel tijd komen ze samen om te gaan barbecueën, lekkeer wijn en bier te drinken en te kletsen over het goede leven.

Na voldoende vlees en drank is het tijd voor een uitgebreide speelsessie met de PSVR. De mannen speelden te volgende games en spraken er nadien uitgebreid over:

– Ocean Descent
– The London Heist
– Battlezone
– Eve Valkyrie
– The Play Room
– Until Dawn: Rush of blood
– Driveclub VR

 

 

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*