Bonus Podcast: Live vanaf First Look 2016 – VR / Vrouwendingen / Boeken / Human Centipede / Maanwandelingen

Johan geniet van een weekend in Barcelona, dus heeft Sven een goede vriend opgetrommeld: Mike. Met Mike gaat Sven al ruim 15 jaar naar diverse gamebeursen. Was het vroeger de HCC dagen, wat langzaam overging op de Gameplay-dagen om daarna te evolueren naar First Look, ook Leipzig of Keulen is hen niet vreemd. Het ritueel wat ze er van gemaakt hebben, is des te vreemder. Mike en Sven plannen dit jaarlijks uitje namelijk steevast met een Mc Donalds als afsluiter. Inmiddels zijn Sven en Mike al ruim 3 jaar als VIP te vinden op dit event. Dit geeft de mannen rust en ruimte voor 3 uurtjes, totdat ook de rest van Nederland naar binnen loopt.

Sven en Mike kennen elkaar al ruim 18 jaar. Dus net als met Johan gaan Sven en Mike ‘way back’. Zodra Sven de microfoon tevoorschijn tovert, kijkt Mike hier even van op, om vervolgens als een volleerd podcaster uitvoerig en met veel humor verslag te doen van dit VIP-bezoek aan First Look 2016.

Zo wagen de mannen zich aan Eagle Flight, bespreken ze wat voor gamer Mike is en wat hij met gameboeken heeft, racen ze het licht uit hun ogen in WRC6, zitten ze aan elkaar vastgeknoopt in Rite Of Ilk,  maken ze deel uit van een elite brotherhood in Assassins Creed 6, wandelen ze op een desolate maanbasis in Deliver Us The Moon en zijn ze verdoemd tot de zeebodem in Diluvion.

Benieuwd naar hoe Mike en Sven First Look 2016 hebben beleefd? Luister dan snel naar deze aflevering van ruim 50 minuten.

Info:

Opnamelocatie: FirstLook 2016 (Jaarbeurs Utrecht)
Host: Sven
CoHost: Mike
Datum: 08-10-2016
Lengte: 55:57

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*