Mini-podcast 3: Button-Bashersdag 2016 – Interview met Niels (Apenheul) over een plek voor retrogamers en de kunst van het podcasten

In deze derde aflevering van deze mini-podcastserie over de Button-Bashersdag 2016, interviewen we Niels, ook wel bekend als Apenheul. Met Niels praten we over een plek voor retrogamers, de kunst van het podcasten, de beste afleveringen en heeft (Mike) Dynamike een kleine cameo.

Niels is de geestelijk vader van de Button-Bashers podcast. Hij heeft veel ervaring op het gebied van gaming. Sterker nog, Niels doceert gaming en interactie op de HKU.

Info:

Opnamelocatie: Awesomespace te Utrecht
Host: Sven
CoHost: Johan
Gast: Niels (Apenheul)
Datum: 13-08-2016
Lengte: 31:56

Button-Bashersdag 2016
Johan en Sven waren aanwezig op de Button-Bashersdag 2016. Een dag opgezet door het grootste en gezelligste retrogameforum van Nederland, namelijk Button-Bashers.

Mini-Podcast
Tijdens deze dag hebben Johan en Sven zich prima vermaakt, vele games gespeeld en diverse opnames gemaakt. Deze opnames willen we graag met jou delen. Gedurende de maand september, zullen er daarom elke week opnames van deze dag verschijnen in mini-podcast-format. Een lekker snack voor tussendoor.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*