Mini-podcast 4: Button-Bashersdag 2016 – Interview met Steven (MrSirius) over een faciliterende rol, bordspellen en deals sluiten

De cirkel is rond want met het gesprek met Steven (Mr.Sirius) sluiten we de interviews van deze mini-podcast af. Met Steven praten we over het succes van Awesomespace én het geheim van Button-Bashers. Verder is Steven z’n game-interesse verschoven van video-games naar bordspellen en blijkt hij een deal te hebben voor Johan en Sven.

Steven is naast Niels en Mike één van de stemmen van de Button-Basherspodcast. Daarnaast speelt Steven een grote rol in de realisatie van de Button-Bashersdag 2016 en is hij één van de drijvende krachten achter het button-bashers retrogame-forum.

Info:

Opnamelocatie: Awesomespace te Utrecht
Host: Sven
CoHost: Johan
Gast: Steven (MrSirius)
Datum: 13-08-2016
Lengte: 22:27

Button-Bashersdag 2016
Johan en Sven waren aanwezig op de Button-Bashersdag 2016. Een dag opgezet door het grootste en gezelligste retrogameforum van Nederland, namelijk Button-Bashers.

Mini-Podcast
Tijdens deze dag hebben Johan en Sven zich prima vermaakt, vele games gespeeld en diverse opnames gemaakt. Deze opnames willen we graag met jou delen. Gedurende de maand september, zullen er daarom elke week opnames van deze dag verschijnen in mini-podcast-format. Een lekker snack voor tussendoor.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*