#11 | Stofzuigers / Stranger Things / Input devices, gaat het de gewenste kant op?

Johan en Sven zoeken de grenzen op van de controller. Of wellicht nog breder, die van de input devices. Wat verstaan ze eronder, wat vinden ze de beste controller, de slechtste, waar hebben ze de meest memorabele herinneringen aan? Welke kant gaat het in de toekomst op? Niks wordt geschuwd, zelfs geen zijstapjes, herinneringen of voorspellingen. Verder praten de mannen bij over Johan’s lifestyle, hebben beide mannen een nieuwe gadget en heeft Sven een heuse test voorbereid voor Johan en de luisteraars! Benieuwd welke kant dit op gaat? Luister dan snel naar deze aflevering.

Informatie:
Host: Sven
Co-Host: Johan
Lengte aflevering: 2.46.21
Datum: 9 augustus 2016

Deze aflevering kun je ook luisteren via:

Download MP3
SoundCloud
iTunes

Introductie
Johan en Sven hebben beide een nieuwe stofzuiger, spelen een quiz en bespreken alle voor en nadelen van controllers. Kortom, een bomvolle aflevering.

Ik heb stof gezogen of ik heb gestofzuigd?

Het dieptepunt is dan toch bereikt, Sven en Johan bespreken hun nieuwste gadgets, namelijk stofzuigers. Geheel toevallig hebben beide mannen een nieuwe stofzuiger gekocht. Sven een zak- en draadloze steelstofzuiger van Philips en Johan een Robotstofzuiger van LG (ja idd, verschil moet er wezen, de opschepper). Vol passie bespreken de mannen de voor- en nadelen en beoordelen ze de stofzuigers. Punniken Podcast is geboren……

Gekke dingen-quiz

Sven klapt in z’n handjes als een zeehond en is niet te stuiten van enthousiasme. Wat is er met die man aan de hand? Het lijkt wel een klein kind uit de jaren 80. Johan begrijpt er niks van, anders dan dat er Stanger Things gebeuren. Sven heeft samen met z’n vrouw de Netflix original hit-serie Stranger Things gebingwachted. Wauw! Die serie is voor hem een grote trip down memory-lane. Om te beoordelen of Johan wel genoeg awesomeness heeft om te dealen met deze serie, besluit Sven een quiz/test te doen, namelijk: “De is de serie Stranger Things iets voor jouw-test?”. Middels 7 stellingen test Sven hoe geschikt Johan is voor deze serie. De luisteraars wordt aangemoedigd ook mee te doen.

Input devices: Gaat het de gewenste kant op?

Johan en Sven zoeken de grenzen op van de controller. Of wellicht nog breder, die van de input devices. Wat verstaan ze eronder, wat vinden de beste controller, de slechtste, waar hebben ze de meest memorabele herinneringen aan? Welke kant gaat het in de toekomst op? Niks wordt geschuwd, zelfs geen zijstapjes herinneringen of voorspellingen.

Huishoudelijk mededeling
Sven en Johan danken de luisteraars voor hun inbreng en uiteraard iedereen die geluisterd heeft naar deze aflevering. De huishoudelijke mededelingen worden behandeld, o.a. waar Praatje Podcast allemaal de vinden is.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*