Praatje Actueel: Prey speedrun / Geheime space shuttle / Alien Covenant VR / Bitcoin

Prey in 20 minuten uitgespeeld

Speedrunner DraQu heeft de onlangs uitgebrachte game Prey uitgespeeld. Op zich niet onmogelijk. Ware het niet dat hij dit binnen 20 minuten heeft volbracht. Ter vergelijk: gemiddeld is men 20 uur kwijt aan het uitspelen van deze game.

De geheime X37B

De NOS komt met het bericht dat NASA een robot spaceshuttle de ruimte in heeft gestuurd waar deze 2 jaar lang is geweest, zonder dat de wereld ervan afwist. Dit alles in opdracht van het Amerikaanse leger. Wat men met de X37-B, zoals de shuttle heet, heeft gedaan wil men niet bekend maken.

Alien Covenant in Utero

Altijd al willen ervaren hoe het is om geboren te worden? En dan niet als mens maar als baby Xenomorph (ook wel bekend als een Chest Buster). Eigenaren van een Oculus Rift, Gear VR, PSVR, HTC Vive of Google Daydream kunnen dit zelf ervaren. Fox heeft in aanloop naar de film Alien: Covenant de VR experience, genaamd: Alien Covenant in Utero, ontwikkeld. In deze 3 minuut durende experience kan jij in het lichaam kruipen (om uiteindelijk op de bekende gewelddadige manier uit je host de ontsnappen) van een Chest Buster. In 360 graden kun je zien en ervaren wat er dan gebeurt. Met name het sound design schijnt een hoge production value te hebben.

Bitcoin op recordhoogte

Bitcoin is terug van weggeweest. Nog niet eerder was de waarde van de digitale mondiale valuta zo hoog. Johan heeft een bitcoin en wacht nog heel even om deze dan mogelijk te verzilveren.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*